top of page
Image by Nina Luong

Natuurlijk! Koken met Ad

‘Natuurlijk! Koken met Ad’ is een een heerlijk ervaringsweekend waar samen koken met chef-kok Ad Maas en genieten in- en met de natuur samenkomen. Ik (Suzanne Valkman) neem je mee naar buiten, de natuur in, en zal je verbinden met jouw wortels en de aarde. Al dat moois van buiten, nemen we mee naar binnen en zullen we gebruiken in het koken en samen delen van voedsel dat op tafel komt. Dimitri Heikamp zal ons hierbij ondersteunen met zijn Griekse gastvrijheid(swortels)


Wil jij ook soepel én met plezier gezond voedsel kunnen bereiden waarbij de levenskracht van de natuur tastbaar wordt? In dit weekend helpen wij je om een inspirerende zwieper te geven aan jouw dagelijkse koken door nieuwe ideeën op te doen en te werken met levenskrachtige voedingsmiddelen. Door naast in de keuken ook veel in de natuur te zijn, gaat diezelfde levenskracht ook in jou weer stromen. 

** Weekend Natuurlijk koken **: Over mij
IMG_1312.JPG

Natuurlijk! koken

De keuken van het hart in de praktijk

Natuurlijk gaat dit weekend over samen genieten van goed voedsel. We gaan koken met allerlei groenten, paddenstoelen, noten, vruchten, lekkere plantaardige en andere eiwitproducten, waarvan we hemelse salades, soepen, smeersels en allerlei andere smakelijke gerechten gaan bereiden. Maar het gaat ook over jou als uniek en eigenaardig mens en het wakker maken van je ecologische zelf.


‘De keuken van het hart’ in de praktijk

Naast hartelijke gastvrijheid, zullen meerdere onderwerpen uit mijn kookboek ruimschoots aandacht krijgen, zoals: levenskracht, natuur en aarde, de werkzaamheid van liefde en aandacht, omzettingsprocessen en transformatie, het bemeesteren van vuur, wederkerigheid, bewustzijn en universele wetmatigheden. Ze zullen allemaal opgediend worden met de nodige passie en levensvreugde.

** Weekend Natuurlijk koken **: Welkom

Praktisch

zonnehuis.png
Bedden zonnehuis_edited.jpg
Zonnehuis_Koken-met-Ad_edited.jpg

Data en Kosten

Je bent van harte welkom op 4 oktober vanaf 16.00 uur; om 16.30 uur maken we een gezamenlijke start. Op zondag 6 oktober zullen we je om 17.00 uur uitzwaaien.

Kosten

De kosten van het weekend zijn € 495 all-in. Na inschrijving ontvang je van ons een betalingsverzoek en informatie over wat mee te nemen naar het weekend.

Locatie

Het weekend vindt plaats in het Zonnehuis in Loenen, Beekbergerweg 25. Het Zonnehuis biedt fijne 1-3 persoons kamers met eigen badkamer en toilet, ligt direct tegen het bos aan en biedt diverse meditatie en yoga ruimtes. Kijk voor meer informatie op www.zonnehuis.nl

Inschrijven

Er is plaats voor 13 deelnemers. Heb je vragen die je beantwoord wilt hebben om te kunnen deelnemen, mail die dan aan: admaas8@gmail.com

Wil je direct inschrijven? Dat kan via: dimitriheikamp@gmail.com

Er zijn nog 2 plekjes vrij. Wacht niet te lang! 

We hopen je in oktober te zien!

** Weekend Natuurlijk koken **: Diensten
heize zonnehuis.png
** Weekend Natuurlijk koken **: Afbeelding
bottom of page